Puterea triplă cu acțiune rapidă
pentru gâtul inflamat

Button
Pentru o experiență mai bună a utilizatorului pe pagina Septolete Total vă recomandăm să utilizați browserul Google Chrome, Safari sau Mozilla Firefox etc.

Întrebări frecvente

Cum diferă Septolete Total de alte produse pentru gât de pe piață?

Septolete total, cu o combinație unică de două ingrediente active, oferă o rezistență triplă pentru a înlătura durerea în gât:

  1. Ameliorează rapid durerea
  2. Reduce inflamația
  3. Elimină cauzele infecției (viruși, bacterii, fungi).

Pastilele Sepolete total conțin zahăr?

Nu, Septolete total nu conține zahăr și, prin urmare, este potrivit și pentru pacienții cu diabet zaharat.

Pastilele Sepolete Total conțin alcool?

Alcoolul este inclus în compoziția produsului ca excipient care contribuie la o dizolvare  mai bună a ingredientelor active și, astfel, la o eficacitate și siguranță mai bună a produsului. Cu toate acestea, dacă produsul este utilizat conform instrucțiunilor, cantitatea de alcool consumată este mică, ceea ce face produsul potrivit și pentru copiii cu vârsta peste 6 ani.

Este Septolete total adecvat pentru copii?

Septolete total este disponibil sub formă de pastile și spray. Ambele forme pot fi utilizate la adulți și copii deja de la vârsta de 6 ani. Depinde de preferințele copilului ce formă să aleagă: o pastilă se dizolvă încet în gură, în timp ce forma de pulverizare are o aplicare rapidă și simplă. Ambele forme oferă o putere triplă pentru a îndepărta durerile în gât

  1. Ameliorează rapid durerea
  2. Reduce inflamația
  3. Elimină cauzele infecției

Sarcina și alăptarea

Femeile însărcinate și care alăptează  întreabă adesea ce medicamente pot lua în timpul sarcinii sau alăptării. Este important să rețineți că orice medicament în această perioadă poate fi luat numai după consultarea medicului sau a farmaciștilor.

Cât timp pot lua Septolete total

Nu luați acest medicament mai mult de 7 zile. Dacă simptomele se agravează sau persistă după 3 zile sau dacă apar alte simptome, cum ar fi febra, consultați medicul dvs. De asemenea, consultați medicul dacă starea reapare sau dacă observați modificări recente ale caracteristicilor acesteia.